inte okej !!!

jaa då satt man ju på hotellet i frid och fröjd och försökte förstå mig på det där så kallade facebook när angelcia skriker till och säger att hon sett en KACKELLACKA!!! skriker och flyger upp ur sängen och paniken stiger till efieltornet! under sängen försvan den och jag bara vägra ratt sova där, så det var ju bara att kolla upp vad det hette på engelskaoch ringa ner till respetionen som fick skicka upp en gubbe och vi fick bytt rum:) men jag säger ju bara FYFAN!! kommer det en till kan dom hälsa hem asså! då byter jag hotell ögonaböj asså!

för att inte vara helt tråka idag då så tänkte vi gå ut och klla lite, och jag ville göra i ordning min nagel som gick upp helt och gjorde as ont så den var jag ju tvungen att fixa, så vi gick inpå ett ställe, as coolt. kände som man gick inne för det var typ himmel i taket och affärerna var so att dom var ute, balt! men så hittade vi ett ställe som gjorde naglar tillslut:) och så sa hon köärringen att det skulle bli snyggast om jag gjorde helt nya och att det skulle gå på 60, och jag tänkte jaja skit samma, sen när hon väl börjat kippa av mina naglar ångrade jag mig så starkt! speciel efter att hon sa att dom använde gele och inte akryl! kunde det bli värre eller? ohhja ! hon klippte dom aldelles för korta, kortare än angelica och jag sa att jag ville ha samma längd somjag hade innan, hejdu arne heter jag! sedan så ville hn helt plötsilgtha massa mer pengar för att hon tog av de gamla och skulle måla dom och grejer men jag hade ju inte mycket med mig och skit, och det kunde hon ju kläckt ur sig lite tidigare så att jag inte hade gjort det då jag inte heller hade haft ångest nu!!! fuckfuck, saknar mina långa naglar så, och det var svindyrt och AS FULT!!!

ingen bra första dag om man säger så, mer att bevisa imorgon vegas ! känns inte ens som att jag har naglar(jaa som ni förstår är jag jätte besviken!)

godnatt Malin

vegas baby!

ja, klockan ringde vid 5 för att packa de sista för att seda åka till LA och sedan VEGAS. denna gången när vi skulle flyga hade vi förberedt oss med att h köpt nya väskor till handbagae för att slippa betala övervikten. dock märkte vi ju sedan att vi kanske inte gjorde ett så smart val i att köpa en vanlig gympagrej eller sportbag eller vad det heter. för när man packat i 6 par convers och lite annat skit i dn blev ju den vrål tung, inte alls kul att släpa på. hade det varit is verige där flygplatserna är små om man jämför med här hade det gått an, men när man får åka tåg mellan termimalerna så är det inte så kul om man säger så!

kan ju stolt säga att ag är grympå att packa då jag hade exakt 49.5 pounds och max är 50, ganska skillat:) angelica pinkade inte dåligt hon heller som hade 48 :) och som tur fick vi en as snäll tnt som hjälpte oss och checkade in väskorna hela väge till vegas så vi slapp att betala 25 dollar två gånger som vi trodde att vi skulle behöva innan, ibland kan ju till och med amerikanerna vara hyggliga:) lite surt var ju doclk att hon inte ens vägde väskorna ;)

när vi skulle igenom den mycket omtalde säkerhetskontrollen så pep jag ju som vanligt, och dennagången tog jag ju av mig armbandet , nej men kalrt att klockan skall pipa då! åå sjukt jobbigt att behöva ta av sig skorna och nästan alla kläder och ta upp datorn innan man kal igenom den skiten! phu säger jag bara. sen gick vi milen till flyget och hoppade på och det gick ganska fort som tur var, och där vart man i LA helt bara sådär ;)

LAs flygplats var ju inte dåligt stor de heller så vi gick bort till gaten för att checka in och så skulle vi koll om vi kunde ta ett tiiagre flyg då vårat gick så sent, och då sägr tanten när jag sagt vad vi ville att hon kunde svenska, gud så skönt det var att höra om man säger så! men det gick inte så vi gick och satte oss på ett ställe och sov lite gran, ganska så skönt fast i en obekväm ställning;) när vi käkat så tänker vi att det är väl bäst att gå till gatenoch som tur var så kollade nagelica när vi skulle gå på och då hade dom ju helt plötsligt byt gate så det var ju bara att lägga in ruschen tillbaka där vi km, väldigt nödvändilgt då vi märkte att planet skulle bli försenat. kul i JUL(shit det är ju snrt jul:S) men vi satte oss och läste lite, och gott folk angelica har börjat läsa, stolt!sedan inser vi att det blir bara ännu mer försenat så inte kul alls men men vi kom iväg i alla fall i ett pytteflyg som man inte fick ha med sina stora handbagae i så det slapp vi ju då:) på planet hände det nog inteså myclket, angelica märkte inte ens att vi lyfte och landade :)

kommer ut på den GIGANTSKA flygplatsen och påväg nr till väskorna står det som sagt massa enarmadebanditer ! welcome to vegas liksom! så för en gångs skull så kom våraväskor typ förstoch inte sist vilket var skönt, så då vart det bara in i txin och till hotellet om visadsig vara ett motell, men strunt samma, på the strip ligger vinog i alla fall ;) massa neonlampor och viu undara hur ycket vegas drar i el egentligen;) mycket trötta efter dn långa dagen fyld av väntan och resor var vi i alla fall framme och orkar nog inte röra oss ur fläcen idag:)

har kollat på ensam mamma söker och jag säger bara att Angelica blevinte glad i alla fall och hon väntar spänt på morondgens program som visar vad som hände sedan :)

hejhopp så länge och glöm inte never say never, nu skall jag drömma om mina snygga kroppar som jag sett, mumma!
Malin

Run forest, RUN !

Ciiaaaao våra kära läsare ;)

Igår åkte vi och kollade på Golden Bridge, eller åkte, vi CYKLADE,  väldigt hurtiga ! Tandemcykel vart de med, de ni. De e en klass för sig själv att cykla en sån, inte de enklaste precis. Iaf inte om man har fröken malin bakom sig som inte vill sitta still, så då går de åt många olika håll styret !
Men vi kom ju fram iaf, så vi tog lite bilder och sen börja va trampa tillbaka :) Och här måste man ju cykla på vägen, och de är enkelriktar i princip överallt så de va ju inte de enklaste att hitta tillbaka heller, men de löste vi ju ;) Vi käka sen lunch på en regnskogsrestaurang, vädigt fräckt faktist :)

Idag åkte vi till Alcatraz, de började bra med att vi missade vår båt ut, men sån tur va fick vi plats på nästa :) vädret va ju sådär, så vi köpte varsin Poncho, "vet inte hur de stavas, men ni fattar ändå :)" Sedan gick vi iallafall in i sjävla fängelset, så först var de allrum typ där deras duschar o allt var. Sen fick man som en egen liten bandspelare som var ens egen guidegubbe, så gick man igenom allt och in i vissa celler och massa. Man fick även se deras hytter av dom fångar som flydde o hövvena dom hade gjort osådär. Jag har ju intge sett filmen innan som Malin, så jag fattade inte allt, men lite begrep jag allt :) Vi drog oss tillbaka till fastlandet och då började de komma lite sol och blå himmel, så vi satte oss uppe på däcket o glassade med våra briller ;)

Så när vi skulle gå o äta så var de några akrobater som skulle ha en show på gatan typ, så vi stannade för att kika och tänkte att de inte skulle bli så spec , men dom va assköna o jätte roliga ! Malin blev ju kär, men de va la ingen nyhet typ :) Men de e helt sjukt vilka muskler dom har, helgaaaalet ! Och folk säger att inte jag har några leder och ryggrad typ ibland, men bruden som va med där va heelt gaan! hon böjdes åt alla håll bara sådär !

Sen gick vi vidare och gick in på vaxmuseumet, de va la sådär. Var la kul o se så, men inte värt pengarna, menmen :) Nu ska vi packa våra väskor för imorgon morra så drar vi till vegas baby ! galetbra !

så nu vår sista kväll i SF ska vi äta ute på någon trevlig restaurang :)

Vi undrar även om de finns någon normal människa på denna sidan, vi har ju inte sett någon hitils iaf hahah, asså de finns så underligt folk här! busschaffisar, taxichaffisar, serveringspersonal, folk i affärerna, och folk på gatorna. men de måste ju finnas lite konstigt folk med, för att man ska veta att man själv e normal dock ;)


vi hittade coola hattar ;)


vid bron :)


Nu ska vi fixa klart, hör av oss när vi är i VEEEEGAS :D

/ angelica

backarna dödar en!

hejhej bloggen!
dagen började med frulle på hotellet som är rostmackor med färskost på, jätte gott not! sedan var angelica lite trött så för att hon inte skulle vara super grinig så blev det att hon fick sova lite till, så på med the last song och kollade och smart som man är somnar man precis innan det ledsamna skall börja :) vaknar dock precis in time till bästa låten så då blir man ju bara glad, angelica sov vidare lute och sen väckte jag henne för att vi skulle får gjort mnågot av dagen. det är dock inte alls kul att ens gå ut då jag tog på mig linne, klänning med långärmar, tröja och en kofta, men jag frös inte så mycket å det var skönt:) angelica  körde linne och fyra tjoktröjor och tre par tights :) känns ju väldigt bra att frya på semestern när man tror att det skall vara varmt..

sedan började vi vandra för att se den berömda Golden Gate bron, och det tog en liten stund men sen så var vi framme, eller aa en bit ifrån men vi ville hyra cyklar och en kärring sa att det inte var så långt men hon har nog aldrig gått då för shit va långt det var!! men så när vi väl kom fram så vart vi lite hungriga och klockan var ju mycket så vi bestämde oss att ta cyklarna en anna dag och bara köra fishenmens warf eller vad det nu hette :P shoppade lite och kollade. grymaste ever var en kille som satt och sprejmålade typ papper, och föst så tänkte ma<n men va kommer det där och bli men shit va collt det blev, helt sjukt bra. kommer kanske bilder på dom verk vi köpte:)

sedan besztämde vi oss för att gå hem igen, åå vi visste ju inte riktig vart vi skulle gå men vandrade på och insåg tt vi var tvunga att gå några gator bort för att komma till våran gata igen. och jag skojar inte när jag säger att det inte var 50 gradiga backar i alla fall, 70 minst och jag höll på att tuppa av! herre gud helt sick va sjukt asså, sen kommer ju världens nerför med, inte lika jobbigt men ändå jobbigt ;) kommer nog blir på det med så snart angelica har hittat sin kamera sladd i väskan :)

hejhopp gummisnopp nu skall vi kolla film :)
Malin

san francisco = med mössa & vantar

Hej vårt vinterland typ, nu e vi här !

Idag gick vi mellan gator och torg, upp och ner i denna stad San francisco, och här är de ju knappast något miami väder vill jag ju lova! fyfan så kallt, vårt första inköp blev idag varsin mössa och vantar ! kul grej dedär ! Känns ju sådär när man vill ha sol bad och jävligt mycket värme ! Men vi överlevde denna kyla , tur va la de :)
Jag fick köpt mig 2 kavajer idag iaf :D gymt nöjd !

Nu ska vi bara ta de lugnt på vårt hotellrum, tills vi ska på restaurang sen ;) gottgott!

Igår va vi på bio förresten, typ 10 meter från hotellet, jävligt nice :D  iaf när man skulle gå hem sen! de blev typ ut genom dörren gå 10 steg och in genom nästa dörr, helt okej ! Iaf när vi va där inne på bio´n hitta malin en bild på justin bieber och skulle givetvis ta kort med honom, de va ju inte en person som kollade heller, lite lätt pinsamt ! Men malin hon bara strålade av glädje typ, plus att de ska komma en 3D film med honom, va e de där för jävla pinsam grej? menmen , de finns nog några 10 åringar + fjortisar och Malin då som kommer gå på den och sitta och böla !

Men nu ska ja kila, eller vi ska se på PH då om de funkar ;) bilder kommer kanske imorgon för då ska vi gå och kolla på bron ;)

Ciaaaao / angelica

börjar bra!

ja då skulle vi då ta oss till kaliforien. eftersom planet skulle gå 05.15 så fick vi gå upp klockan tre, Angelica sov inte mycket, somnade aldrig riktigt medans jag gick och la mig i soffan för att få någon timmes sömn i alla fall:) när klockan väl ringer var jaginte jätte trött mer seg sådär. sedan checkar vi ut och allt går la ä så länge. vi frågade taxigubben om han tyckte att väskora var tunga, såklart han tyckte att min var tung! kul liksom, börjar bra! det var bra en kvart till flygplatsen så det var skönt :)

när vi kommer dit inser vi att Orlando har en mycket stor flygplats så vi fick fråga några om vart vi skulle gå då vi inte fattade om vi skulle kolla efter san francico eftersom vi skulle mellanlanda i north carolina.. men sen så kom vi i alla fall rätt och då så skulle vi ju checka in då va, men kärringen somskulle hjälpa till var ju född innan jesus gick på vattnet!! men när vi väl fått biljetterna så fick vi reda på att man var tvungen att betala för attens få med sig en väska ! såå skumt land va, så bara för att få med sig väskan var man tvungen att betala 25 dollar:O sen skulle ju väskorna vägas in.... Angelica började och det visade sig att hon hade 8 pounds för mycket vilket är dryga 4 kilo, då sa tanten att hon kunde plocka ur lite för atslippa betala 50 dollar för övervikten så skulle angelica börja plocka ur sin väska och då ställer jag min på vågen. det märktes ju att jag gillar skor kan jag medela! min väska vägde 16 pounds för mycket vilket är drygt 8 kilo:O men jag hade inte på långa vägar kunat ta ut så mycket ur min väska så det var ju bara att betala.. inte jätte glada om man säger så och inte nog på det så tappade vi bort alla papper som var biljetterna för resten av resan, mycket nära bristnings grnsen må jag säga!!

när vi sedan skulle gå igenom säkerhets skiten så hade dom juite öppnat ä och tiden började ju smått rinna ivägom man sägr så. när dom väl öppnade skulle man ju fan ta av sig skor tröja och allt och jag pep ju två gånger av mitt armband så där just i den studen hatade jag USA!! så när vi äntligen kom igenom så fick vi ta tåg bort till gaten, nog att flygplatsen var stor! kom på planet i alla fall och resan gick nästan smärtfritt, öronen värkte och hade sig:(

när vi landat och skall byta plan så tänkte vi ju att man borde få mat på en 6 timmars lång flygresa, men nej då det fick an köpa med sig om man ville;) och allt som var nära hade ju bara sånt där jag gillar, äggröra, bacon, korv och sånt där äckelpäckel! så jag skyndade mig bort till smörgås grej och köpte mig mat:) väl på planet så gick det faktiskt ganska fort som tur var :)   så kom faktiskt väskorna ganska fort med för en gångs skull :) så in i taxn, som bleas dyr och till hotellet:)

när vi kommer upp på rummet blir det en besvikelse, det är bara ett rum och en toalett som är nästan lika stor som rummet, bara ensäng som är liten enligt angelica men det är bara för vi måste dela ;) och an märker verkligen att SF är som alla sagt, AS DYRT!! men men snart är vi påväg mot vegas :P

nu ligger angelica och sover eftersom hon inte har sovit så mycket i natt, inte bra egentligen för hon kommer inte somna i natt då när vi skall sova :( men men det får vi ta då. idag tänkte vi kanske dra en bio som tydligen skall ligga granne med hotellet :) '
nää nu orkar jag inte skriva längre, men ni kanske märker att det är bättre och framförallt mer rättstavade inlägg som kommer av mig :) måste ju dock erkänna att det tar emot att behöva blogga hela tiden ;)

´har inte hittat någon disney channel heller..
Malin

so long Florida, Californien here we come!

ja nu var det väl sista dagen i orlando! kul men samtidigt tråkigt!det har varit riktigt roligt med alla bergochalbanor faktiskt;) har börjat vänja mig nu, och efter dendära saken igår så tror jag nog att jag klara det mesta!! ganska så stolt faktiskt om man får vara det:P

idag blev det med sovmorgon, eller jag vaknade halv 9 av att jag drömmde att jag höll på och bli mördad av en seriemördare som hade våldtagit massa flickor och sen mördat dom och sen hängt upp dom eller stoppat upp dom som statyer!! jaa typ som i "män som hatar kvinnor"sjukt läskigt! angelica vaknade en stund vid 9 då det var ett smartarsle som bestämde sig för att klippa häcken precis utanför fönstret;)hahah hon vart lagom glad på honom!

sedan börade vi packa så smått för resan i morgon. kändes la sådär när man inte ens vågar lyfta på väskan;) kommer ha riklgt med övervikt! inte nog med det så tänkte vi att vi var tvungna att åka till outleten en sista gång och med det gjorde att ännu mer pengar försvanna, men fina fynd fick vi allt:D billiga ray-ban solisar och ed hardy kepor så tjustigt så :) fick även köpt mig en present till min käre lillebror som fyller år på söndag :) klänning blev ed införskaffat och ja ett par convers till...

skall snart gå till respeonstanten och fråga om hon kan kirra taxi till i natt;) skall ju faktiskt åka redan vid halv 4 eller något sådant, beror ju på hur länge innan man måste vara på flygplatsen ;) planet mot californien går i alla fall 05.15 vår tid;)

men men nu skall vi kolla på paradise :D älska emanuel

känn ingen sorg för mig Göteborg!
peace Malin

heelgalet, tro mig !

Toodelo!

Idag fick vi sovmorgon, hur göött som helst :D till frulle blev de köttbullar med mos o gräddsås ;) hade varken bröd eller mjölk eller nånting egentligen til en riktig frukost, men de gick ju bra ändå ;)

Idag har vi gjort något helgrymt !vi åkte upp ett antal meter upp i luften i en slags stol typ ! Jag typ asgarva hela tiden och malin, hon skrek och ropa på mamma :P Filmen finns ju på fb, ;) om man ska lägga upp den här så måste man lägga upp den på youtube o skit så, de som händer i orlando, kommer på fb! :) asså ja kan inte sluta garva åt den ! & den som inte garvar, den har då fan ingen humor !

Vi har även gått o fixat malins naglar så hon slapp tjöta om de ;) även jag fick på mig några med :) hur jobbigt som helst dock, så ifall de blir något felstavat. Då säger jag som Malin, de är naglarnas fel ;)

Här är även våra tatueringar som vi gjorde igår :)

Här är Malins :) urtjusig !

Här är min , jag bara älskar dom :D


Båda våra ser bättre ut i verkligheten, blev lite anorlunda på korten, menmen ;)
Vi fick även reda på senare att de va på en känd studio vi hade varit på ;) så en som jobbade där, inte vet ja vem. men han va tydligen en av dom 15 bästa i amerika, huhu! ganska ballt ändå!


Ikväll har vi chillat med hotellpersonalen och även kollat på ensam mamma söker, och dom är ju bara så sjuuuukt gulliga och jag ha bestämt vilka dom ska välja ! Petra & Daniel :D    Linda & Janne :D    Emma & Andreas :D
Fast Jimmy va jättegullig idag, men de ska ändå vara andreas ! så e de, så nu måste brudarna välja rätt!

Malin ligger där borta på golvet och delvis snarkar, smaskar och gnisslar tänder, fin sovmusik ? absolut !
Nu ska ja försöka somna emellan dessa härliga ljud! Godnatt :D

Puss angelica

I will survive

1. Har malin och angelica gjort slut på några dollar idag ?
Svar : Ja, det brukar dom vara ganska bra på !

2. Har malin och angelica gjort slut på ganska många dollar idag ?
Svar : Ja, der brukar dom vara väldigt bra på !

3. Har malin och angelica gjort slut på mer en vanligt jävligt mycket pengar idag ?
Svar : JA, DOM HAR LYCKATS ÄNNU EN GÅNG!, BRA JOBBAT.

4. Varför detta?
Svar : 1:Brudarna har hämtat upp bilderna från igår , med delfinerna och allt , mkt snygga, kommer bild snart ! :)
2: De har ätit på världens största Hard Rock
3: De har båda köpt enormt snygga väskor med tillhörande plånböcker
4: Köpt sjukt gott lösgodis ;)
5: Köpt vykort
6: Köpt kräm


7: Aa, juste vi höll på att glömma detta! Vi passade på att sticka lite nålar i oss idag med, Tatuering ! :)
Bild kommer , vänta bara ;)



Annars har vi varit på universial idag, åkte lite grejer, även vår grymma rockbana ! :D idag satt vi dock inte längst fram ! Vi skulle egentligen gått och tatt en milkshake på de coola diner stället, men dom hade ju fan ingen. Riktigt dåligt ! men vi överlevde ju sån tur va ! :)
Imån ska vi bara ta de väldigt lugnt, Angelica ska få sovmorgon :D Eller malin med, men hennes sovmorgon varar la till högst klockan 9 ! Sen ska malin även få fixat sina naglar imån, så hon blir nöjd! Och de är ju vår näst sista dag här i orlando, sen drar vi vidare mot kalifornien :D Först San Francisco, sen Vegas, sen Jennie I santa barbara :D Kommer bli awesome :D Sen 3 dagar i LA , sen kommer vi hem gott folk ;) De här har ju gått väldigt fort som sagt! Tiden rullar på fort !

Nu har vi inget mer att säga, men ha de gött alla :D

IDAG VILL VI ÄVEN GRATTA JENNIE ANDERSSON SOM BLIR 19 ÅR :D <3






Pusshej, leverpastej ! Som är väldigt grooooze !

ohyeeee!

we `re not living in america, but we are there now and living the DREAM!!

jaaa idag gott folk har vi förverkligat våra drömmar och jag kan ju lova att många komer bli avis när jag säger vad det är vi har gjort :D(mamma, detta betyder en jätte glad gubbe om du inte visste det) såå häär kommer det..

VI HAR SIMMAT MED DELFINER IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
det trodde ni inte va? men det är faktiskt sant och så snart vi hämtat bilderna som vi inte hade pengarn till tt köpa idag så kommer det komma bildbevis :) åå jag kan säga att det var värt var ända cent som vi faktiskt fick betala, till en början var det vArmt men sen blev det kallt och oj va kallt delfinerna hade det då. nästan att ma höll på att tuppa av men an änna höll sig för att vara delaktik :P den var jätte len och vi fick hälsA på två och alla dom andra fick bara vara med en så vi hade tur, jätte söta! den enna var bossen i poolen och den andr var typ liten så, men ändå jätte söta! märkte ganska stor skillinad på en som var 2 år och en som var 40;) vi fick åka med på den gammles fena och ta kort och pussa på den lilla, mycket tjusigt må jag säga :P

sedan fanns det ju även stigrockor och sht va läskiga dom var ! asså jag och angelica höll ju på att dö och där står typ tolvåringar och tycker det är jätte kul medans jag tycker det är skit läsikgt, mindre kul! sen när vi skule mata dom så fick jag ju panik, dom har ju munnen under och så sklle man typ hålla räkan och så skulle dom suga upp den med deras käft, och den typ bet mig så han tränaren fick hålla i våra händer så vi skule våga att mata dom ;) do kom ju inte en och en heller utan typ 10 och 10 :O

det fanns även massa fåglar som vi fick mata och dom satte sig på oss och käkde ;) sedan fanns det även ett korallrev med MEGA rockor, asså dom var ju minst 2 meter i diameter:o ruggit läskigt.. sedan fann de även inglasade hajar som angelica blev a rädd för så jag hann inte se dom för jag vågade ju inte varakvar där borta när hon simmade så man kunde åka vattenskidor efte liksom ;) såå jag missade hajarna men jag gillar jun inte dom direkt så det gjorde la inte jätte mycket, och dom var tydlign jäte stora med såå skit samma :P

men nu skall jag försöka fylla i mina naglar som ser förjävliga ut ;) men vi keep in touth!

1337 // malin

PH blir de faktist nu

Vissa har vi lagt ut ur snygga bilder ;)

Nämen hallå damer och herrar ! :)

Idag var vi uppe med tuppen och åkte till Busch Gardens som ligger lite utanför orlando ! :) det var som de flesta andra parker vi har varit på förutom att de var som ett zoo oxå :) trevligt faktist :) Så vi åkte tåg igenom alla djurhagar och kollade. dock var dom rätt så långt bort så de blev inga jätte bra bilder, menmen :)

Vi åkte även en helt grym bergochdal bana , den gick upp ganska högt! Och backen ner var verkligen rakt ner, som att man åkte ner från en torn. Malin både skrattade och vågade kolla , hon har börjat vänja sig att de inte är så farligt;) sen åkte man typ igenom en vattengrej, och eftersom de var sån fart på själva banan så blev de att de skvätte vatten på alla folk som stod o kolla, och de va ju inte bara 10 liter vill jag lova haha, dom blev pisseblöta !
Vår bussresa var även gratis när den skulle kostat 10 dollar, ingen jätte summa men vi blev glada :p vi bara fick ett busskort i handen ! Så då blev de pizza för dom pengarna till middag ist ;D Himla gott !

Snart ska vi gå och lägga oss,eller först blir de ju ett avsnitt av PH såklart !  för imån är det nya äventyr ! :D de är de på lördag med och de gillar vi starkt :D

Juste härromdan va de en snubbe på adventure of island som trodde att ja kom från england haha, engelskan börjar rulla på fint !
Även så är de så att varje dag är de några, minst 10 per dag som komenterar vår piercing. Vår vardag typ !

Men nu har jag inget mer att säga för tillfället, men hoppas alla ni där hemma har de himla bra :D
Miss u !
Pussheej / angelica

:D


fiint


:):)


spiderman grej


...


..


angelica med sina solisar innan dom försvann


malin i sina nya solisar


vårt rum


jag dansar aldrig nykter?!

ja nu kära bloggen lyssnar vi nog på tidernas bästa magnus uggla låt ! nog om det ..

idag har vi varit på wet end wild och kollat vad det hade att erbjuda vilket inte var jätte mycket kanske :P allt var inte öppet då det inte var jätte många som var inne, skönt för oss dock då det aldrig var kö typ :D gilla starkt ! det fanns en ruchelkana som var som en discokula !! sjukt rolig asså och as cool ! skön musik och bara så himla nice :D det fanns även en som var som en raket vilket var as coolt med ! men dicso var ändå grymast ! sedan hittade vi erfterlängtat lösgodis !! svindyrt dock men efter shoppingn nu snart så blir det nog paradise hotell och guuuuuudis :D gott gott och idaghar vilyckats göra ganska gott potatismos faktiskt,ingen skalare och bara en gaffel till att blanda med, men va fan gick man hr så gjorde man :P
 men men nu skall vi shoppa, angelica städer medans jag skriver bloggis , fint det :D
vi äro små fiskar vi blubblub, SKÅL

/malin

här är våra converse tillsammans, man märker ju vems som är malins och vems som är angelicas


:)

Bild från Sea world! När vi är och kollar på en späckhuggar show ! :)

Idag Tisdag började morgonen med att vi skypade med 2 goa brudar som är hemma i Sverige, som egentligen skulle varit med här, Amanda & Larsson ! :) Sen skulle vi käka frulle, malin blev sugen på rostat bröd, men lyckades inte jätte bra med det ! Hon satte igång brandlarmet och hotellpersonalen ringde till rummet och frågade vad de va som hänt! haha, smidig brud dedär !

Sedan började vår färd mot Island of adventure, som är en jätte stor park med åkgrejer :) Vi började ju såklart med den som var närmast, som även var den värsta vid namn Hulken ;) de va ju tur att malin hade tagit sina åksjukepiller iaf ;) Typ kanonen släng dig i väggen, vi åkte hulken! Vi fortsatte med att åka runt massa grejer, sen kom ju vattensaken dåva ! Vi började med den första, som var någon jurassic park, en forsgrej, de sprutade vatten hejvilt , små backar här och där. Vi blev lite blöta, så vi tänkte äh de e ju lika bra att fortsätta med dom här då, så vi hoppa på någon som vi trodde va som flumride. Men vi trodde väldigt fel vill jag lova! Lite mera vatten, lite mera allt ! vred i princip ur kläderna när vi gick ut! Nästa var ju "kolorado x100". I sverige slutar ju vattnet rinna när båten väl kommer fram, men nä amerika gör precis tävrt om damer och herrar! de blir dubbelt upp, vågorna stutsar över hela båten, de sprutar exakt överallt. Folk lägger i pengar i skjutsaker för att kunna spruta ännu mera vatten på en. Givetvis på mig & malin ! Så 5åringarna idag var inte våra bästa vänner ! Efter denna trevliga lilla torra båttur gick man av, och några meter senare fanns det ett litet omklädningsrum så att säga, där man kunde dra av sig kläderna för att vrida ur dom ! Malins shorts var la helt torkade när vi kom innanför dörren, vid 8. vi åkte denna vid 12 !
Sen gick vi till ett harrypotter land, helt sjukt va likt de va. Eller de va , va malin sa iaf , jag är inte så insatt ;) men dom sålde trollstavar och hela kittet ! Vi åkte någon drakgrej, där en geting tyckte de va jävligt kul att sätta sig på min plats! inte go grej, stack mig på stackars skinkan ! Men dne gick iaf gaalet fort och hit & dit! Vi åkte även en spn 4D grej där man är med i hela grejen, man flög överallt kom eld från alla håll o vatten som spruta i ansiktet !

Vi kände att vi va klara med de stället så vi gick några meter längre bort där univerisal studios är, hel grymt! Åkte en grej som hette typ rock blabla, så när man satte sig fick man nån liten tv där man fick välja en låt under sin lilla åktur. Malin valde, I will survive haha, och sjöng över hela landet ! Tåget gick rakt upp i luften och sen rakt ner med några extra loopar på slutet ;) Tog oss vidare till en simulator, mumie ! Sen fick vi vara med och görs en film ;) asballt !

Vi hitta även ett "diner cafe" asballt de med ! typ skitcoola kläder och fina bilar utanför . bara hur grymt som helst :D Vi drog oss hem med vår buss, och i receptionen var malins favorit kille, så hon blev ju asglad och slog sig ner när och babla på.

Men nu ska vi sova efter denna enormt långa dag och väldigt lång inlägg ;)
Pusspuss / angelica

Aquatica typ.

Malin har hittat disney channel på tvn , måste jag säga mer?

Idag har vi vart på ett vattenland, asroligt faktist :D Malin vågade åka allt, riktigt stolt faktist ;)
Nu ska vi åka och shoppa :D

Pusss<3

/ angelica

Sea world

tjenis vilken penis !
idag har vi varit på seaworld och det var nice ! det första vi gjorde var att angelica tvingade upp mig i den värsta bergochdalbanan som fanns typ(tills vi kom till den andra då som hon sa var som balder fast lite värre, in my ass! tio gånger värre än kanonen!) så men mycket bra början då jag höll på att spy..
sedan så gick vi till en typ flomride liknande sak fast denna var typ som gasten , dock inte lika läskg men ändå läskig! när vi kommer ur där i från så märker ju angelica att hon har tappat sina solisar smart som hon är:P sedan åker vi den där som var väre än kanonen, typ fem miljader loppar och jag kan ju säga att jag blundade hela turen:P sedan går vi vidare och kollar på sjölejonshow, späckhuggarshow och sist men inte minst delfinshow och den var fakriskt jätte bra:) sedan gick vi typ baar runt och kollad på alla djur och käkade lite sådär halväcklig mat ;) men men nu skall vi kolla på ensam mamma söker för det får man ju äna inte missa :)
såå see you later aligator !
peace and love malin

Nästa , Orlando !

Tjoolahoppp

Idag ringde ju klockan som sagt klockan 05:00, typ sådär kul. Men man tänkte ju gött, man kan ju ändå sova på bussen, men de sket ju sig totalt!

Vi valde nog dom sämsta platserna man bara kunde. En snarkade ju som en jordbävning el nåt fanskap!
Sen hade vi ett fint litet gammalt ruttet par framför oss, förmodligen ryssar, hörde lika mycket som en "fluga utan vänner / malin" ta henne som hon är ! '
Paret bakom oss, aa dom kan man ju endast lixom sucka åt.

Sen blev vi avsläpta någonstans i orlando , 2 hus va de ända vi såg, Ett va donken, och de andra var typ genomrötet ! aa trevligt tyyp ! tillslut hitta vi ju en taxi som körde oss till hotellet, där de va asaniiice :D Vi har som en egen liten lägenhet :D med kök, vardagsrum, sovrum o en as stor toalett. Och eftersom soffan var en bäddsoffa, så va de första malin sa va, nämen åh va bra, då kan vi ju ta hit massa folk ! fint. Jag tycker dock att hon kan få sova hos de "folket", Ni som känner henne vet ju direkt vilken ras hon menade om man säger så!

Pizzerna här är mer ost o grejs på en deg kan jag ju lova iaf, och om man beställer vatten till maten kollar de på en som om man kommer från rymden !

Nu har vi varit o shoppat och köpt lite mat o så :D

Och gissa vad malin köpte ? Inte ett par skor elr så eller ? va tror ni :)  plus lite annat :D Kap iaf :)
Nu tänkte vi iaf se på film och ta de lugnt så vi orkar gå på någon park imån :)

Pussheej, & här är de inget galeej !

/ Brinck

woooupwooup


Här är lite av våra grejer iaf !:)

Nu är vi här igen, ska snart gå o lägga sig så vi kommer upp imån ! :) Grymt taggad eller inte ^^

Känns sådär kul att vi inte änns får stängt våra väskor efter 5 dagar i Usa, vart ska resten av grejerna ta vägen typ ? Kommer få köpa typ 3 resväskor till, kul grej dedär !

Ikväll har vi iaf ätit på en restaurang, himla gott faktist, fast dom hade ingen sås till kött o pommes, hur sjukt är inte de lixom ?????
vi har även shoppat lite med :) hittade en jävla lång gata med hur många affärer som helst :D
Men nu ska vi sooova :D Ha de göööött !

PUSSSSSS <3
Gårdagen med snubbarna från england!






/ Angelica

sista kvällen i miami

HEEELLLLO !

Hoppas att alla mår bra oså, för de gör faktist vi :D  våran englands homie mår dock inte lika bra, sitter här breve oss och är askalasbakfull ! Så han är inte riktigt lika på topp som igår ! haha

Snart ska vi dra på restaurang, är ju dock vår sista kväll i miami !
Vi ska även köpa dom sista grejerna vi har kollat ut, riktigt balla ! :D

Idag har vi bara simmat och rimmat i poolen till malins videokamera , för de är väldigt mycket roligare om man gör de säger hennes mor serru ! Vid havet var de alldeles för blåsigt så vi va där max 1 timma , men med en stol vid vår pool e de ju rätt nice de med :)

Nu måste vi gå, så vi hinner med allt under kvällen, & ikv blir de inga drinkar i blåa muggar! de kan jag iaf lova...  

Imån står alarmet på 05:00 , bussen rullar iväg 06:00, kul grej de där eller inte!

Kiss and hug,drink with a blue mug
/ angelica

i värmen är detniiiiice !

hejhejhej bloggen :P igår vart en händelserik dag, först åkte ju swetchgubbarna åå då tänke jag ju direkt, va fan skall vi göranu på kvällen då? ja mn då käkar vi lite as äcklig mat och sätter på musik, åå vips så börjar man prata med dom tre nya engelskmännen, mycket trevlgare ochsåå jävla störda så det passade ihop med oss mer än dom andra lugna nissarna :P drack lite goda grejer och barahade det JÄVLIGt nice ! såå idag är man lika rockig som yersterday :P men men snart väntar stranden en sista dag i Miami :(

puss och kram, go gubbe är en englandsnubbe :P

/ Malin

Cooolt


bildbevisen , riktigt coolt !


jävligt gött


stora vågor


Dagen efter....

Idag vakna vi upp, pigga och glada..... eller typ tvärtom , men de va de ju värt ! :)

Vi drog oss iaf ner till stranden, himla härligt att svalka sig faktist :) Idag blåste det jätte mycket så de va ganska höga vågor, vilket vi tyckte va himla roligt ;) sen gick vi upp och gjorde lite lunch, himla delicoious or not.. Malin käka ostmakaroner och Angelica nudlar, ! Tog oss ett snack med schweizgubbarna innan dom skulle dra till denver där de va 2 grader, ! känns gött att vara kvar här då :)

Sedan drog vi oss vidare för att se den kända tatueringsstudion, MIAMI INK ;) gick in o kikade lite och tog lite kort, synd bara att inte Ami & gubbarna som är med på tv va där & jobbade idag bara :P Fick även in lite shopping på turen ! Like it alot ;)

Nu ska vi fika käk igen, pasta pesto med kyckling, :D

Byebye !

/ Angelica & Malin

we looove liquoree

PARTY ALL NIGHT, SLEEP ALL DAY, ITS GETTING POPPIN , WE ARE IN MIAMI BITCHES ;)

NU ÄR DE SÅÅ ATTY IBLAND ÄR MAN 21 I ANDRA LÄNDER, GOOOOOODD ;)
PUSS BERGQVIST AND BRINCK <3<3<3

VI HAR DE NIIIIIIIICE, JÄÄÄÄÄVLIGT NIIIIIIICE ! SEYAAAA

Life flows better in miami´s salt water !

Efter en heldag på stranden är vi nu uppe på hotellet o lagar lite middag, :) Himla fint !

Sen får vi la se va som händer senare ikv ;) BERGQVIST DANSAR DÅ ALDRIG NYKTER ! ;)

Pusss & kraam röda lilla dam !

/ angelica

gooooooott äre !

Hallelåååja gubbaar !

Här är de jätte fint väder idag, GÖTT ! :D så nu ska vi käka frulle väldigt fort och sen dra ner till stranden som ligger ca 50 meter bort :D Så sola och bada är vårat jobb för dagen, helt okej enligt mej ! :)
Sen ikv tänkte vi leta upp miami ink, bara för att ha sett de typ , jäävligt cooolt ;) kanske gör en prick på handen eller så med ! bara för att ha gjort de där eller nåt !

Men ha en sån go dag allehoppa, för de ska vi ha :D 
/ angelica

angelica läste efter och kommenterade en del...

Jag vet att jag inte är den bäsa på att stava men jag kan säga att naglarna inte hjälper till i alla fall !! så som sagt förvänta er inte några rättstavade inlägg av mig!

xoxo malin

Shopping vare ja?

Hej hej hej blggen Malin här igen :P nä men tja igen, detta känns konstigt att jg malin fucking bergqvist sitter oh skriver ett blogg inlägg men men ..
igår så var det inte kalasväder som det var idag så vi gjorde ett klokt beslut att åka till sawgrass mills som skall vara världens största shoppingcenter på 18 km!
Vi fick ställa klockan på halv 8 och gå och käka flurre och hinna lite data innan bussen skulle åka iväg! efter en timme var vi äntligen framme!jätte exsalterad av att vara framme! näär vi kommer in tänker man bara shit va stort och de första köpet blev nagel kit som vi lev pålurade av en kille som såklatraggade på angelica men han blev ganska så dissad faktiskt :P sedan börjar vi att gå omkring där och ibnser va fan är detta vart är alla fynd?! m vi vandrar la på och tll slujt hittar jg mig ettpar skor som ser nogorlund bra ut. försöker hitta kläder men näöä inte ett endate plagg asså! USA har ju typ ingen smak på vad det gäller kläder, okej jag har konstig stil ibland med sirr dett var inte sant:P tiden år och en första som skll köa de efterläntade CONVERSEN varfaktiskt Angelica så jag började ju få småttg panik när jag inte hoittade några som jag vill ha direkt.. och när det bra vr en och en halv timmkvar så hittar vi massa andra gångar med roligaaffärer som vi inte tidigare hade varit i, så där införskaffade jag mig mina två första condisar :D:Dsnacka om att ara lycklig ! sen gick vi och andlade mat för att kunna laga på hotellt för runt o är är det svårt att hitta organic saker, allt är ju fan halvfabrikat,inte undra på att amerikaner är tjocka!! men så i alla fall kommer vi ut till bussen där det är en enorm kö. tanken är ju hur skall vi komma hem och paniken börjar sprida sig, mn som tur var så var det våran buss så attvi kom hem i alla fall :)

även om jag köpt mina föstaconvers så art det en ganska sto besvikelse av sawgrass:(hoppas på att dt kommer bli mer shopping med kläder, gäller bara att leta efter dom rätta fynden :) men men hittade i allafall armband, örhängen, fyra skor, klocka, hårprodukt, nagelkit, trosor som jag kommer på nu :D

puss och kram äpple och banan
xoxo malin

Sol, ingen vind och en massa vatten !



Har ju hört att de är lite vitt o sådär i Sverige nu, de har vi här i florida med, något gemensamt. Dock är våran vita strand jävligt varm och go, havet är jätte fint o de är bara asgött :D
Nu på förmiddagen har vi spenderat några timmar där och kämpat med att få lite färg. Har ju tyvärr inte gett något resultat än va vi har sett, men de kommer la :D jag är nöjd ändå !  Nu är vi uppe vid hotellet för att käka lite lunch och tänkte chilla vid poolen lite :)
Så, Solooong badkalsooong

Inte vi som tagit bilden, men de är ju typ så de e idag !




// angelica

Snygga tjejer det där!


flygresan i 33 timmar, kuuul grej dedär!

Det hela börjde med en mycket dramatisk början då Angelica glömmer sin dator hemma så Calle var tvungen att åka hem igen i 170 för att hämta den igen! bra att det börjar bra liksom:P sedan gick allt som det skulle och vi satt äntligen på det efterlängtade planet till våran månad på varmare bredgrader !
 
När vi kommr fram till london så tänker vi men gud va kul och göra något av de 10 timmar vi skall spendera där, så vi börjar fråga oss fram på en knaglig engelska om man ens får åka ni och deet fick man men så var det tydligen något arbete med tunnelbanan så vi fick ta en buss till Viktorias street som verkligen inte låg där inne som jag varit i London tidigare. vi gick runt där lite och kollade men inget kul alls och as kallt eftesom vi bara hade tröja på oss så vi käkade lite och sen skulle ta bussen tillbaka, men då hade vi ju redan bokat våran hemresa så att då fick man betala extra fast man hade öppen biljett :O väldigt dåligt..

Väl på flygplatsen igen så gick tiden ganska segt men är vi skall gå till gaten så börjar det med att han gubben som skulle kolla biljetten börjaded kolla massa shit och det toghundra år men sen så fick vi i alla fall komma på det enormt lyxiga planet till toronto. det var nästan tomt och eftersom vi skulle flyga i 8 timmar fick vi lägga oss över 4 säten och sova,jävligt behövdligt !
Angelica va ju den första som somnade med sin enormt snygga ögonmask "bild kan dyka om när vi fattat hur man gör" Men hon la sig raklång över sina säten och vaknar att hon flyger upp som en jävla vante typ, då de var en sjuk turbulens. Mindre kul för henne. 
Jag var ju den smarta som kollade på alla filmer på flyget som jag har på min data, så kul nu när alla filmerns är sedda typ. OCH MALIN LARSSON FILMERNA SOM VAR PÅ FLYGET VAR KARATE KID, INCEPTION , ECLIPSE , GROWN UPS , SHUTTER ISLAND, SHERLOCK HOLMES, du hade velat vara i våran sits, i promise.
 När vi väl va i toronto så får vio reda på att dom skall ställa om klockan till sommar tid så lät hon jätte glad när hon sa att alla får en timmes extra sovmrogon, JIPPIE likom ! nu var det inte bara 10 timmar utan 11, what a fuck liksom !! men men på flygplatsen var<vi tvugna att fixa nya boarding card så vi gick till en trevlig tant som fixade det åt oss men sa attvi skulle beöva hömta ut bagaset igen som vi fixa i sverige fixart så dom skulle komma ändra fram, men när man skall åka till supersäkra usa måste man checka in det själv, men hon sa in alla fal att dom skulle få stå i ett sånt utrymme så det var lungt, så vi fick gå och lägga oss på en matta för att golvet var för hårt, dxär szomnade vi i kanske 3 timmar sm tu var, för oj va trötta vi var!  så när vi skulle checka in där på morgonen då så stod ju såklart inte väskornadär5, åå då börjar paniken så smått krypa fram ! så vi ick förklra för en snubbe att dom inte var där så han ringde någon som skulle skicka upp lite väskor men så klart var det inte någraav våra. så han fick ringa vidare och efter en plågsam timme så kom dom ÄNTLIGEN fram på bandet !så vi skulle gå bort och in i tullen ja då hr man väl fått fel sån lapp för att dom har bytt planb på oss så detfick viju gå och ändra med innan den jobbiga tullen sklle göra sitt:P 
I tullen blir hela väskan visiterad och Angelicas dataväskan fick gå igenom två gånger till, man vet ju aldrig vad hon gömmer där :P sedan köpte vi god frulle och bara vänade på att få gåombord på planet! när klockan slagit halv nio i Canada satt vi på planet till Miami!!!!!


såå nu är jagIN MIAMI BITCH , so long fuckers!

nää men asså shit detta kan ha varit det sämsta blogginlägget i tiderna men jag gillarju inte det här med bloggar så ni får ta mina (MALIN)s inlägg med en nypa salt, jag är ju ingen bloggfantast om man säger så! men men nu är jag as trött så nu skall jag snart sova! kram och puss resebuss <3

MALIN


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0