kanske det sista..?

jaha nu komme vi la till det dära sista inlägget på bloggen, känns lite sjukt! inte för attd et är sista blogg inläget utan för att det är sista dagen i usa.. sjukt tråkigt, jobbigt, trist, skönt och en massa mera känslor som är svåra att skirva upp. dt har varit en fantastisk resa som jag aldrig kommer glömma, minnen för livet. skall göra en lista senare men först kanske berätta om vad som hänt i LA.

vi har ju då kollat walk of fame, tagitmassa kort påmassa stjärnor och sådra. sedan igår GICK vi upp för att titta på hollywood skylten, och då vill jag bara säga innan jag börjar förklara att den fatsk ligge rpå ett berg och det vill jag lova att den gör med ! fy bubblan va jobbigt det var, asså nästan så man säger att backarna i SF har fått konkurrens! denna känndes dock mer utdragen och längre medans i SF var det sjukt brant! men när vi kommit til en fin punkt träffade vi två svenskar tjejr som tagit sig med bil upp till samma punkt i två timar medans vi stot kan säga att vi gick i en och en halv. men saken var tt vi fick åk med dom hem som var himla snäll asså! tack till dom. sedan gick vi in på madame tousaud eller hur det stavas, mycket bätteän alla andra vax museer eftersom man d kan ta kort med alla som finns, så det var kul. sedan vart det säen för min del medans angelica kollade vidare lite, köpte shotglas och lite så :) sedan började vi pcka så smått, angelica la upp alla sina grejer på sängen, och det täckte hela fast det inte var allt ens ;)

idag har vi varit på en tour guide i beverly hills och sett massa kändirars jus så som mickael jacksson, tom cruise, beckham oh elvis med mera. sedan typ kollat på skylten igen och utsikten, dt var roligt men jag hade ju velat se lite mer kändisar som jag känne till me det gjorde inte så mycket:) sedan käkade vi och nu ligger vi ännu en gång på hotellet och skall ut och kolla staden en sista gång innan hemfärden imorgon:( helt sjukt fort har det gått!

listan:
- slangbellan grejen(sjukt läskigt)
- vistelsen och festen hos jennie<3
- ÅKT LIMO!!
- badat med delfiner.
- angelicas rop mitt inatten om att hon kom ihåg sitt kontonummer som precis hade ändrats(HAHA)
- alla är typ snälla i usa, och konstiga!!
- vi fick dricka drinkar på hard rock i lag vegas.
- tatuerat oss.
- shoppingen.
- resan från orlando till SF.
- man lär sig faktikst av att våga(så tro dt eller ej så är vi ganska bra påengelska nu:))

ja men det var la typ mitt tack tror jag :) har haft det sjukt bra men det har gått alldeles för fort, känns ju som jag inte ens varit i usa än:S men tillbaka kommer jg nog någon gång i livet :)

puss och hej från en kramgo tjej :)

hello LA..

efter en mycket underbar helg var vi tvugna att lämna santa barbara och jennie:/ tyckte att det var jobbigare än jag trodde då jag insåg hur mycket jag saknat henne.. så när vi skulle säga hej då för en vcka bara denna gången blev det åter igen tårarsom rann ner för kinderna i taxin(åå hon tanten som körde var hel skum!!!!! eller aa som alla andra då) bussen kom i alla fall och vi rullade på till LA:) och herre gud vilken in utsikt vi hade nästan hela vägen, eller aa tills det blev mörkt:) men solnedgången var underbar! åå när vi närmara oss LA tror jag så ser man ju bara att det finns massa starnd hus vid vägen, KUL för dom liksom.

när vi landade i LA med bussen så vart det taxi som gällde, och vi insång att det var längre till hollowood än vi trodde, så det blev ännu mera tomt i plånkan men fram kom vi i alla fall. väl inne på rummet som bara hade en säng, fast den var stor som tur var så blev det klla klart flim som man kollade på på bussen. sedan börjarju magen kurra< lite skönt eftersom vi inte ätit något sen vi vart på jennnies skola vid typ halv 1 eller något. såå vi skulle gå ut och kolla om vi hittade något att handla. när vi börjar gå märker vi att det finns stjärnor i marken och tänker what a fuck ligger vi precis vid WALK OF FAME?! så vi vart änna tvugna att fråga någon och visst visade det sig att det stämde :) såå vi har stjärnorna precis utanför dörrentyp :)

en annan tråkig nyhet är ju att six flags kanske inte har öppet någon av dagarna som vi ärhär ! såå sjukt tråkigt, för believe it or not men jag tror att jag börjar tycka dessa läskiga bergochdalbanor är ganska roliga :) men nu så kan vi ju inte ens åka dit så det sugfer getballe om man får säga så! men vi får la hitta på andrta grejer och komma tillbaka för dte vet jag att jag vill göra, skall bara jobba lite först :)

en helt sjuk grej är att när vi lämnar detta hotellet och åker till flygplatsen är det tillbaka till sverige igen..
denna månaden har gått alldeles förförför fort och vi har löa kommit på så smått att vi kan ha valt fel ordnng på ställerna vi vart på efter som man tappat all den färg som man fick i miami, det har varit ruggit kallt i californien, jennie och dom hade finals så dom hade panik över att dom behövde plugga och sxflas hade varit öppet för våa förslag! men men vi får la ta det en annan gång för tillbaka vill både jag oh angelica det är ett som är säkert !

men nu skall vi kolla paradise för det är tydligen kaos där såå måste följa med spänning!!

men men i morgon skall vi ut och kolla massa stjärnor! hejhoppgummisnopp!
MALIN

En helg i Santa Barbara!

Tjatja! Jennie Andersson här. slänger in ett litet gästinlägg för att summera helgen lite.

det började i fredags då jag kom racande i en hyr-lastbil med Elin Eriksson som förare för att hämta upp Malin och Angelica vid bussen. Jag var av någon anledning väldigt nervös, vad skulle de tycka om mitt nya hem och alla mina nya vänner? men när vi sågs var det som att det var igår vi sågs sist och det var helt underbart att träffa dem båda igen!

tog en taxi ner på stan med all packning för att få oss lite att äta innan hemgång till min lilla lägenhet. vi drog i oss varsin cheesburgare och angelica hann även spilla ut en hel cola över bordet ;) fun times, haha.

sedan bar det hem till mig och mina roomies för varsin snabb dusch innan festen var igång. det blev en kul kväll med berrpong oh allmänt gött häng bland folket här på Buena Vista Apartments. och oroa dig inte Kickan, Malin tog det lugnt och höll sig vaken heeeela kvällen ;) nästan..

lördag morgon började lugnt för att sedan gå ut för en rundtur på min skola, vid hamnen, stranden och ännu en snabb tur på stan. gick ut på piren en sväng och tittade runt, men tyvärr var vädret ganska dåligt så det blev en kort vända. sedan bar det hem igen för att ladda upp till nästa fest. vi var denna dag bjudna till en av mina grannars födelsedagsfest i Isla Vista, partystället av alla partyställen här i Californien. Blev en skojig kväll, speciellt när Malin och Angelica blev lite överraskade när vi bad dem gå ut till taxin oh såg där stå en limousine istället!

Söndag var en lugn dag då vi mest chillade på dan för att sedan ta en sväng till min nya lägenhet på Haley Street, där jag ska bo hela nästa termin. regnet öste ner när vi sedan gick till Ralph's för att inhandla tacos-ingredienser för kvällen. tog oss en lugn sista kväll med gött tjöt och lite gott snask.

såå, nu till denna dag. MÅNDAG. dagen då Malin och Angelica åker hem :( ... gick till skolan vid halv ett och käkade lunch på skolans cafeteria. sedan bar det hem och här sitter vi nu. jag hade skrivit halva detta inlägg när allt plötsligt försvann och jag fick skriva om allt igen. kul..

strax ska vi ringa taxi för att brudarna ska åka vidare till L.A! lite lätt avis, men snart e vi alla tre hemma igen. denna helgen har gått fort som attan, men gud vad jag behövde detta fantastiska besök! TACK BRUDAR! <3


santa barbara !

japp ganska tidigt uppe idag för att ta oss till LA för att sedan åka till SANTA BARBARA :D där självast jennie andersson väntade :)

fick ringt våra samtal och sen var vi påväg med all vår packning, och jag kan säga att det nog inte var en ända som inte tittade på oss ;) på planet och det gick smärtfrit, eller aa invägningen var som vanligt nervös då våra stora väskor vägde för myket så vi var tvungna att lägga i lite annat i den mindre väskan :) såå min var knökad !! så för er som vill resa till usa med convers så kan jag medela att två par väger 3,5 pounds :)

när vi kom fram till LA så kom väskorna ganska fort så gick vi till en tant som sa att bussen skulle gå vid 1 istället för 2 som vi hade trott att den skulle, så vi gick ut och väntade på bussen men den kom då banne mig inte vid 1 som hon sa, så jag fick ringa dit och kolla och just då kom bussen :) bussen gick fint men dom släppte ju av oss på konstigaste platsen . mitt ute i ingenstans kändes det som men sedan kom elin jennie och mickis körnde i full fart, jag såg inte att dte var dom först men det var det :) väldigt lyckligt återseende !!:D:D så vi gick in i centrum och käkade, dock lite små jobbigt med packning oh skit men det gick fint i alla fall :)

sedan vart det att ta bussen till deras gamla lägenhet för att duscha och sedan blir det avskeds partaj för deras del i lägenheten :) såå nu börjar vi med första drinken och snart blire beerpong oh massa skoj :) JA mamma jag skall ta det lungt jag lovar ! galet kommer det bli i alla fall (fast lungt) :D

såå ha en finfin lördag :D see you soon tablespoon !
MAlin

övervikt? det är frågan;)

jamen Hej bloggen!

nu sitter vi på hotell rummet med hög musik och packar ner allt vi shoppat under våran tid i lag vegas, och det blev en dl vill jag lova! intebra för varken övervikten eller plånboken som nu skriker sig hes här i de stora landet ;) men men roliga grejer får vi med oss hem i alla fall :)

idag harvi mot all förmodan tagit oss ´till de nadra outlenten och shoppat ännu mer, eller jaa inte så mycket faktikst om man jämför med dagarna innan :) det blev två parskor, en klänningen, strumpor, och fyrabhar för min del:) för angelicas del blev det ett par jeans, 4 bhar, en t-shirt och en mjukis dräkt:) så inte jätte onödigaköp i alla fall :) sedan fick vi också köpt oss vart sin ny resväska, och jagvill lova att det behövdes ;) redan orolig för övervikten som ligger bakom hörnet, nog tjötötat om den!

i morgon ber det äntligen av till santa barbara och efterlängtatde Jennie Andersson :Ddet skall bli sjukligt kul att träffa henne och se hur hon har det ! och en grej som båda har läbgtat efter är lite party och andra svenskar man kan prata med :) känns väldigt bra, förutom att vi inte vetom vi har någon buss som vi kan åka med än efterom ja vet att jag har reserverat platser men inte fått något mail om det så är det lite osäkert så vi måste ringa i morgoin för att se hur läget ligger till :)

något som båda är frustrerade över är våra pengar som dom dragit på kortet som do egentligen inte borde gjort ! för när vi var i SF och hyrde cykel så drog dom 500 dollar som säkerhet för att vi inteskulle sno cyklen typ men det skulle komma tillbaka sen när vi lämnnade tillbaka den vilket det inte har gjort så där är vi lite orliga över eftersom det är mycket pengar! sedan är det min förbaskade väska som jag beställde som skulle varit här nu! men jag hittade en affär som sålde dom så jag rin gde och avbokade den eftersom den inte hade sheppats än, men pengarna var fortfarande borta och idag fick jag ett mail där det stod att dom hade skickat väskan fast jag ringt och avbokat den! hatar detta land för att dom inte fattar, har till och med skickat mail om det ! okej jag är inte den bästa på engelska men va fan lite måste dom la äna fdatta !! såå sjukt frustrerad över detså det blir till att ringa många samtal i morgon innan vi drar ;)

nä nu skall vi la ta och göra oss i ordning för en sista dag i Vegas :D

är sjukt trött på att blogg, där av de inte posetiva inlägget ;) ta det med en nypa salt helt enkelt, det är ju ändå malin bogghatarN bergqvist som skriver ;)


Hardrock, de e något vi gillar!

Tack och lov för H&M, vi har hittat varsin vinterjacka ! :D

Igår va de middag på Hard Rock :D Vi fick även köpt oss några drinkar var, himla fint :D Habama mama är favortiten :D plus rasberry lemonade :D Vi fick även fräsiga glas på köpet , asniice ! ;) Middagen va ju självklart oxå go men drinkarna gjorde de lilla extra , haha :D så han som servra oss fick allt lite extra dricks ! ;)
Vi tog oss en tripp in på några kasinon med, de fanns ett dansgolv inne på Parishotellet, och där gick ju jag och Malin bara loss :D så vi har gjort några moves i LV med , inte illa ! :D Vi Märkte med att de e så sjuuukt stort där inne, de e som en hel stad på ett hotell!!! Affärer, spelgrejer x1000 , restauranger, dansgolv mm. och taket är målade som att man tittar upp i himlen en helt vanlig dag, typ helt blått med några moln, as coolt ! Vi va ju självklart tvugna att gå igenom hela, och de slutade med att vi kom in på ett annat hotell och u på någon gata där vi aldrig har sett innan! Men kickan/mamma du kan vara lugn , de gick bra.;) de va inte alls långt ifrån ceasers palace , som är megamongo stort! Vi tänkte gå in där o kika med, men Malins tår och fötter ville hem till sängen så de blev de hållet ist! Så vi drar la dit ikv ist :)

Nu ska vi vinka av Sebastian som ska åka tillbaka till SF i några dagar innan han beger sig till de varma Sverige !
Vi har ju en vecka och några dagar kvar innan vi är hemma , på fredag drar ju vill till Santa Barbara och inte till vem som helst utan till Jennie Andersson :Dm Himla roligt ska de bli! :)

bilder kanske kommer sen om jag orkar lägga in, ;)

Pusspuss angelica

shopaholic !

Nu är vi ju i staden som troligen drar mest el i hela amerika, kallas något med Las Vegas babyy !

Vi har så smått börjat hitta våra fina kära outlets igen, som då inte vårdar gott för  fröken plånkan, hon kör riktiga bantningskurer här asså, och dom funkar väldigt bra om man har angelica brinck eller malin bergqvist som tränare !! 
Malin fortsätter rulla på sina skor på banden, hon är väl uppe i MINST 15 converse + lite andra märken hon hittat  med, hon har ray ban glasögon för en hel vecka och massa annat. Så tillsammans skulle nog dessa okloka brudar kunna starta en helt ny egen affär. !
Imorgon blir de ännu mera shopping, på den andra outleten, gilla !

Jag måste ju bara säga att hotellen här, "förutom vårat" är hur balla som helst, de e helt sinnes så stora dom är. Och alla spelmaskiner som finns, ifall man skulle gå och räkna dom , exakt alla så skulle de nog ta 3 dagar typ ! men de måste ju finnas såna här ställen med, ;) de är väldigt coolt faktist ;) Men pisskallt, ja tycker typ att dom ska köra lite värmegrejer genom hela grejen ist för alla pokerbord, tror jag att många skulle bli himla glada faktist iaf några ;)

Igår va vi o käka ute på restaurang , en rockbar typ, men de va då ingen rockmusik som spelade men :P Och dom hade en sån rodeotjur man fick rida på , men först skulle vi käka och sen blev de helt fullt :p så de va lite tråkigt ! Ikväll är de Hard rock som gäller :) sen får vi la se va vi gör :)

Jag ha köpt julklappar med, e typ hela klar vilket e sjuukt gött :D
orkar inte skriva mer nu, malin hälsar med;)
Pusshaaaj godingar !

RSS 2.0