Run forest, RUN !

Ciiaaaao våra kära läsare ;)

Igår åkte vi och kollade på Golden Bridge, eller åkte, vi CYKLADE,  väldigt hurtiga ! Tandemcykel vart de med, de ni. De e en klass för sig själv att cykla en sån, inte de enklaste precis. Iaf inte om man har fröken malin bakom sig som inte vill sitta still, så då går de åt många olika håll styret !
Men vi kom ju fram iaf, så vi tog lite bilder och sen börja va trampa tillbaka :) Och här måste man ju cykla på vägen, och de är enkelriktar i princip överallt så de va ju inte de enklaste att hitta tillbaka heller, men de löste vi ju ;) Vi käka sen lunch på en regnskogsrestaurang, vädigt fräckt faktist :)

Idag åkte vi till Alcatraz, de började bra med att vi missade vår båt ut, men sån tur va fick vi plats på nästa :) vädret va ju sådär, så vi köpte varsin Poncho, "vet inte hur de stavas, men ni fattar ändå :)" Sedan gick vi iallafall in i sjävla fängelset, så först var de allrum typ där deras duschar o allt var. Sen fick man som en egen liten bandspelare som var ens egen guidegubbe, så gick man igenom allt och in i vissa celler och massa. Man fick även se deras hytter av dom fångar som flydde o hövvena dom hade gjort osådär. Jag har ju intge sett filmen innan som Malin, så jag fattade inte allt, men lite begrep jag allt :) Vi drog oss tillbaka till fastlandet och då började de komma lite sol och blå himmel, så vi satte oss uppe på däcket o glassade med våra briller ;)

Så när vi skulle gå o äta så var de några akrobater som skulle ha en show på gatan typ, så vi stannade för att kika och tänkte att de inte skulle bli så spec , men dom va assköna o jätte roliga ! Malin blev ju kär, men de va la ingen nyhet typ :) Men de e helt sjukt vilka muskler dom har, helgaaaalet ! Och folk säger att inte jag har några leder och ryggrad typ ibland, men bruden som va med där va heelt gaan! hon böjdes åt alla håll bara sådär !

Sen gick vi vidare och gick in på vaxmuseumet, de va la sådär. Var la kul o se så, men inte värt pengarna, menmen :) Nu ska vi packa våra väskor för imorgon morra så drar vi till vegas baby ! galetbra !

så nu vår sista kväll i SF ska vi äta ute på någon trevlig restaurang :)

Vi undrar även om de finns någon normal människa på denna sidan, vi har ju inte sett någon hitils iaf hahah, asså de finns så underligt folk här! busschaffisar, taxichaffisar, serveringspersonal, folk i affärerna, och folk på gatorna. men de måste ju finnas lite konstigt folk med, för att man ska veta att man själv e normal dock ;)


vi hittade coola hattar ;)


vid bron :)


Nu ska vi fixa klart, hör av oss när vi är i VEEEEGAS :D

/ angelica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0