PH blir de faktist nu

Vissa har vi lagt ut ur snygga bilder ;)

Nämen hallå damer och herrar ! :)

Idag var vi uppe med tuppen och åkte till Busch Gardens som ligger lite utanför orlando ! :) det var som de flesta andra parker vi har varit på förutom att de var som ett zoo oxå :) trevligt faktist :) Så vi åkte tåg igenom alla djurhagar och kollade. dock var dom rätt så långt bort så de blev inga jätte bra bilder, menmen :)

Vi åkte även en helt grym bergochdal bana , den gick upp ganska högt! Och backen ner var verkligen rakt ner, som att man åkte ner från en torn. Malin både skrattade och vågade kolla , hon har börjat vänja sig att de inte är så farligt;) sen åkte man typ igenom en vattengrej, och eftersom de var sån fart på själva banan så blev de att de skvätte vatten på alla folk som stod o kolla, och de va ju inte bara 10 liter vill jag lova haha, dom blev pisseblöta !
Vår bussresa var även gratis när den skulle kostat 10 dollar, ingen jätte summa men vi blev glada :p vi bara fick ett busskort i handen ! Så då blev de pizza för dom pengarna till middag ist ;D Himla gott !

Snart ska vi gå och lägga oss,eller först blir de ju ett avsnitt av PH såklart !  för imån är det nya äventyr ! :D de är de på lördag med och de gillar vi starkt :D

Juste härromdan va de en snubbe på adventure of island som trodde att ja kom från england haha, engelskan börjar rulla på fint !
Även så är de så att varje dag är de några, minst 10 per dag som komenterar vår piercing. Vår vardag typ !

Men nu har jag inget mer att säga för tillfället, men hoppas alla ni där hemma har de himla bra :D
Miss u !
Pussheej / angelica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0