Hardrock, de e något vi gillar!

Tack och lov för H&M, vi har hittat varsin vinterjacka ! :D

Igår va de middag på Hard Rock :D Vi fick även köpt oss några drinkar var, himla fint :D Habama mama är favortiten :D plus rasberry lemonade :D Vi fick även fräsiga glas på köpet , asniice ! ;) Middagen va ju självklart oxå go men drinkarna gjorde de lilla extra , haha :D så han som servra oss fick allt lite extra dricks ! ;)
Vi tog oss en tripp in på några kasinon med, de fanns ett dansgolv inne på Parishotellet, och där gick ju jag och Malin bara loss :D så vi har gjort några moves i LV med , inte illa ! :D Vi Märkte med att de e så sjuuukt stort där inne, de e som en hel stad på ett hotell!!! Affärer, spelgrejer x1000 , restauranger, dansgolv mm. och taket är målade som att man tittar upp i himlen en helt vanlig dag, typ helt blått med några moln, as coolt ! Vi va ju självklart tvugna att gå igenom hela, och de slutade med att vi kom in på ett annat hotell och u på någon gata där vi aldrig har sett innan! Men kickan/mamma du kan vara lugn , de gick bra.;) de va inte alls långt ifrån ceasers palace , som är megamongo stort! Vi tänkte gå in där o kika med, men Malins tår och fötter ville hem till sängen så de blev de hållet ist! Så vi drar la dit ikv ist :)

Nu ska vi vinka av Sebastian som ska åka tillbaka till SF i några dagar innan han beger sig till de varma Sverige !
Vi har ju en vecka och några dagar kvar innan vi är hemma , på fredag drar ju vill till Santa Barbara och inte till vem som helst utan till Jennie Andersson :Dm Himla roligt ska de bli! :)

bilder kanske kommer sen om jag orkar lägga in, ;)

Pusspuss angelica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0